Tijdelijke afsluiting fietspad langs Quatre Bras

Gepost in Nieuws

Op 6 juli 2020 beginnen ca. drie weken durende voorbereidende werkzaamheden voor de recon­structie van het kruis­punt Quatre Bras. De Flierderweg en het fiets­pad langs het kruis­punt worden afgesloten. Fietsers en bestemmings­verkeer worden omgeleid.

Reconstructie
QuatreBras kruispuntGR kleinKruispunt van de N348-Zutphenseweg met de Quatre Brasweg (links) en Flierderweg (rechts). Het huis rechts is inmiddels afgebroken.De provincie Gelderland gaat in september en oktober 2020 aan de slag met de reconstructie van het kruis­punt Quatre Bras-Flierderweg in de N348. 
Ter hoogte van het kruispunt wordt vanuit de richting Gorssel een midden­geleider aangelegd en er komt ook een midden­geleider vanuit de richting Eefde. In de middengeleider vanuit de richting Eefde komt een oversteek­voorziening voor fietsers. Het fiets­pad dat parallel langs de N348 loopt, wordt aan de kant van de Flierder­weg uitgebogen en krijgt rood asfalt.
N348QuatreBras kleinReconstructie kruispunt Quatre Bras-FlierderwegIn het najaar van 2019 werd al een nieuwe grondwal aangebracht ter hoogte van het huis Quatre Bras en op maan­dag 6 juli 2020 beginnen de nuts­bedrijven met het verleggen van kabels en leidingen. Ook de bermen worden op­gehoogd en de fundering voor het nieuwe fietspad wordt aangebracht. Naar verwachting zijn de werk­zaamheden op 24 juli 2020 afgerond.

Omleiding
Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt de Flierderweg tussen N348 en de sportvelden af­gesloten. Ook het fiets­pad langs de N348 tussen Zutphenseweg nr. 21 (B&B Het Flier) en nr. 25 (huis Quatre Bras) wordt, afgesloten. Fietsers uit noordelijke richting worden omgeleid via Marke­weg en vanuit het zuiden via de Scheuter­dijk. Het overige bestemmingsverkeer wordt ter plaatse omgeleid.
Het doorgaande verkeer over de N348 heeft geen hinder van de werkzaamheden.

Voor vragen is de aannemer bereikbaar:
projectleider André Sprukkelhorst, via e-mail:  of tel.: 06-51518861.


Redactie Gorssel.nl
2 juli 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail