Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen

Gepost in Nieuws

Ter gelegenheid van de jaarlijkse lintjesregen werd aan elf inwoners van de gemeente Lochem op 24 april 2020 een Koninklijke onderscheiding toe­gekend.
­­LintjeBotzel kleinErik Bötzel krijgt het lintje opgespeld door zijn echtgenote Monique MekkeringOnder hen waren drie inwoners van Gorssel: Betsy van Huizen, Erik Bötzel en Henk Veenen­daal. Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve feliciteerde hen destijds via beeld­bellen, omdat de uitreiking in een bijeenkomst vanwege de corona­maatregelen niet door kon gaan. 

LinjteHuizen kleinBurgemeester Van 't Erve spreekt Betsy van Huizen toe, haar echtgenoot kijkt toe

De burgemeester heeft op 3 juli 2020 alle gedecoreerden om de beurt bezocht om hen te feliciteren en de versierselen bij hen thuis of op een andere locatie uit te reiken. Zij krijgen de versierselen niet op­gespeld maar overhandigd, want bij de uitreiking golden vanzelfsprekend de RIVM-richtlijnen.

Orde
LIntjeVeenendaal kleinDe burgemeester reikt de versierselen uit aan Henk Veenendaal. Corrie Veenendaal luistert meeBetsy van Huizen, Erik Bötzel en Henk Veenendaal zijn allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.


Redactie Gorssel.nl
3 juli 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail