Gedenkwaardige derde VV Gorssel Pubquiz

Gepost in Nieuws

Na de eerste twee succesvolle edities van de VV Gorssel Pubquiz in 2019 moest er natuur­lijk ook een volgende editie georgani­seerd worden. En ondanks de corona­maatregelen is dat toch gelukt en wel in een outdoor versie. Op 4 juli 2020 was er eindelijk dus weer een dorps­feestje te vieren in Gorssel. 

Muziek en moeilijke vragen
VVPubquiz kleinHet winnende team Rot Weiss Gorssel: Arjan Bijl, Marthy en Benno VincentDe regen en wind leken eerst nog roet in het eten te gooien, maar de weergoden hadden als­nog het beste met VV Gorssel voor, want toen er werd af­getrapt met The Doobie Brothers was het zo goed als droog en was ook de wind weer iets gaan liggen. Dankzij de hulp van Sound Wave, leverancier van audio­visuele apparatuur, schalden de diverse muziek­fragmenten van Fleetwood Mac en John de Bever en vragen als: ‘Wie is de president van Brazilië’ of: ‘Welke auto heeft Dave Roel­vink in de prak gereden’ over het terrein van de Geel Zwarten. Om de pub­quiz weers­bestendig te maken had Eetcafé De Hoek een flinke tent en daarnaast ook nog een aantal sta­tafels beschik­baar gesteld. 
Er waren ca 70 deelnemers en velen hadden hun eigen meubels meegenomen, zodat alle ingre­diënten aanwezig waren om de derde pubquiz ook búiten tot een succes te maken. 

Rot Weiss Gorssel
Uiteindelijk ging de eerste door restaurant De Zevensprong beschikbaar gestelde prijs (etentje voor vier personen) naar team Rot Weiss Gorssel, bestaande uit Arjan Bijl, Benno en Marthy Vincent. Op slechts één punt (en overigens na drie her­tellingen) volgde het team De Vrij­buiters van team­captain Frank Doorn­bos, dat vier mooie planten van Flora Inn in ontvangst mocht nemen. Prins Pils volgde op een klein afstand­je en won de derde prijs. Dat bleek voor team­lid Wouter Averdijk een sigaar uit eigen doos, want hij mag de door zijn eigen onderneming De Traiteur ter beschikking gestelde waarde­bon verzilveren. 
VV Gorssel: “Wij bedanken alle deelnemers, vrijwilligers en voornoemde sponsors. En: op naar de vier­de pub­quiz om vragen te beantwoorden als: ‘Waar bevind je je tussen Den Oever en Zürich, of: ‘Hoe heten die klagende bejaar­den in de Muppet Show’”. 


Gorssel, 5 juli 2020 

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail