Zomerlessen bij In voor yoga

Gepost in Nieuws

Yogadocente Karin Hibma geeft gedurende de zomer van 2020  een serie lessen Hatha yoga, zoveel mogelijk buiten in Gors­sel of Eefde. De lessen vinden plaats op maandag­avond, woensdag­morgen en woensdag­avond.

Hatha yoga
HIbmaYogajpg kleinKarin Hibma buiten in EefdeVeel thuis aan het werk en daardoor minder beweging? Dan is ‘Hatha yoga’ misschien een goed idee. Hatha yoga is aan­dacht voor jezelf, je lichaam en je adem. Hatha Yoga zoekt door lichamelijke oefeningen het even­wicht op tussen inspannen en ont­spannen. De les bestaat uit oefeningen in staande, zittende en liggende houdingen, waarbij concen­tratie en adem­haling centraal staan. De les wordt afgerond met een ont­spanning. Hatha Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie, en er wordt geoefend binnen de eigen mogelijk­heden en grenzen.

Nieuwe serie
Karin Hibma geeft van woensdag 15 juli tot en met woensdag 19 augustus een nieuwe serie yoga­lessen. De lessen vinden zoveel mogelijk buiten plaats, in Gorssel of aan de rand van Eefde, en bij minder goed weer in De Brink in Gors­sel. 
De lestijden zijn: maandag 19.30-20.30 uur en woensdag 9.30-10.30 uur/19.30-20.30 uur. Vooraf stuurt Karin een app voor de leslocatie. Voor deze serie lessen geldt € 7,50 per losse les en vier lessen voor € 25,00. 
Nieuwsgierig wat yoga voor je kan betekenen? Kom dan een keer vrijblijvend langs en ontspan je op een van de buiten­locaties.


Gorssel, 14 juli 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail