Te huur: Goudenregenstraat 6

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Goudenregenstraat 6. 

Laagbouwwoning
Goudenregenstraat 6 kleinGoudenregenstraat 6, GorsselDe woning aan de Goudenregenstraat 6 in Gorssel heeft één slaapkamer en een bad­kamer op de begane grond. De keuken wordt vernieuwd. De totale huur­prijs bedraagt € 515,34 per maand.
Op de woning liggen zes zonnepanelen, waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. De bij­komende kosten bedragen € 19,07 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 23 juli 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­­keus Stedendriehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redacie Gorsssel.nl
20 juli 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail