Galerie Stijl is weer open

Gepost in Nieuws

Galerie Stijl in Eefde is weer geopend vanaf 30 juli 2020. De galerie is een tijd gesloten geweest in verband met het coronavirus. Er is een expositie met werk van Beatrice van der Meer, Gerard van der Horst en Carl Möller. Deze expositie is verlengd tot 31 augustus. De galerie heeft ook een prachtige beeldentuin met beelden van diverse kunstenaars tot 31 december 2020. Tevens op het achterterrein een ruimtelijk werk van KunstConstructie (Françoise Braun & Casper Teijgeler) uit Arnhem.

Gerard van der HorstGerard van der HorstBeatrice van der Meer exposeert panelen en objecten van kunststof. Licht, kleur en ritme, vormen de basis voor haar werk. O.a. plexiglas, waar het licht doorheen valt, zorgt ervoor dat de kunst­werken een sprankelend effect krijgen.
Carl MollerStaal 36Carl MöllerGerard van der Horst maakt tekeningen in inkt en gouache waarin ontwerp en uitvoering even belangrijk zijn. Hij werkt in series hoewel elke tekening een zelfstandig moment is met de pijl als beeld­element die beweging en trans­formatie teweeg brengt. Hij ontwikkelt een eigen beeldtaal die betekenissen uit, bij voorbeeld, spiritualiteit, architectuur en eigentijdse muziek, in zich op kan nemen.
Carl Möller maakt beelden van staal. Hij is architect met een passie voor werken met staal als een vrije vorm van expressie.

Over de galerie
14043 kleinGalerie Stijl is gespecialiseerd in abstracte kunst van diverse kunstenaars met een voorkeur voor geometrisch werk. Galerie Stijl is in 1989 in Arnhem gestart, is in 2017 verhuisd naar Eefde en eind september 2018 na een verbouwing weer heropend. Naast genoemde exposities is in het Museumpaviljoen kunst te zien van ruim 30 kunstenaars. In de Beelden­galerij en -tuin zijn doorlopend beelden van diverse kunstenaars te zien.

De galerie is gevestigd aan de Zutphense­weg 132 in Eefde, net na de spoorweg­overgang. 
Galerie Stijl is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang bedraagt € 6,50.
Reserveren is gewenst: telefoon 0575-474280 of 06-21804190 of per e-mail:

 

 
Gorssel, 29 juli 2020 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail