‘Lol met je knol’ bij Semper Fidelis

Gepost in Nieuws

Op 15 augustus 2020 organiseert Ponyclub en Rijvereniging Semper Fidelis een ‘lol met je knol dag’, een dag die in het teken staat van 'plezier met je paard'. 'Lol met je knol' wil zeggen: een dag vol plezier en uit­dagingen met vrienden of stal­genoten en samen­werken met je paard of pony. Er is een foto-puzzeltocht, een obstakel­parcours en een mini-estafette. Tussen de middag worden er pannen­koeken gegeten. 
SemperFlyer kleinIedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van Semper Fidelis, een andere vereniging of van de Konink­lijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).

Semper Fidelis
Semper Fidelis, opgericht in 1973, beschikt over twee rijhallen in de bosrijke om­geving van Gorssel. Er is een ‘kleine’ rijhal met de officiële wedstrijd­afmetingen van 20 x 40 meter en een grote rijhal van 25 x 65 meter waar rij­lessen, dressuur- en spring­wedstrijden en clinics plaatsvinden. De vereniging organiseert jaarlijks een Tripalon­wedstrijd en een Samen­gestelde Wedstrijd (Eventing). 

Informatie
Deelnemen aan de 'Lol met je knoldag’? Geef je dan op in teams van twee of vier deel­nemers. In verband met de corona­maatregelen kan er per deel­nemer één begeleider mee.
De kosten bedragen €  5,00 p.p., incl. pannenkoeken en een drankje. Begeleiding kan ook mee-eten voor € 5,00 p.p. (incl. drankje). De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur.
Locatie: Prinsehallen (Semper Fidelis), Amelterweg 6a, Gorssel.
Opgave via .


Gorssel, 7 augustus 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail