Te huur: Smitskamp 28

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een laagbouw­woning aan de Smitskamp 28. De minimum­leeftijd is 55 jaar. 

Laagbouwwoning
Smitskamp 28 kleinSmitskamp 28, GorsselDe laagbouwwoning aan de Smitskamp 28 in Gorssel heeft twee slaap­kamers, waarvan een, en de badkamer, op de begane grond. De totale huur­prijs bedraagt € 518,97 per maand. Er geldt een minimum­leeftijd van 55 jaar. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 16 augustus 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
13 augustus 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail