Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers

Gepost in Nieuws

Wie in de gemeente Lochem intensief voor een ander zorgt of iemand kent die dat doet, kan bij de gemeente een zogenaamd mantel­zorgcompliment aanvragen.

Mantelzorgcompliment
Mantelzorg2 kleinMantelzorgers kunnen een Mantelzorgcompliment aanvragenDe gemeente Lochem stelt als blijk van waardering een bedrag van € 100,- beschikbaar voor mensen die intensief voor een partner, kind, ouders of iemand in hun om­geving zorgen: het zogenaamde Mantelzorg­compliment.
Ook voor kinderen die in een gezin opgroeien waar veel zorg is, is er een speciale blijk van waar­dering. Zij kunnen een cadeaubon t.w.v. € 25,- aanvragen. Daarnaast worden ze uit­genodigd voor een ‘Fundag’. 

Aanvragen
Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Lochem woont, kunnen tot 30 november 2020 het mantel­zorgcompliment aanvragen via het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Wel­zijn Lochem. Aanvraagformulieren zijn verkrijgbaar bij de receptie van het gemeente­huis in Lochem of het kantoor van Stichting Welzijn Lochem te Gorssel of Lochem. Down­loaden kan ook: vanaf de website: www.welzijnlochem.nl.

Informatie
Meer informatie over het mantelzorgcompliment en de voorwaarden is te vinden op
www.welzijnlochem.nl of via het Knooppunt Mantelzorg: of via telefoon­nummer: 0573-297000. 


Gorssel, 21 augustus 2020

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail