Prachtig optreden bij De Borkel dankzij Pubquiz De Hoek

Gepost in Nieuws

De Borkel heeft op 4 juni jl. een cheque van € 233 ontvangen van Eetcafé de Hoek. Het was de opbrengst van een digitale pubquiz die De Hoek had georganiseerd. De 40 deelnemende teams met in totaal 200 deelnemers brachten een bedrag van € 699 bijeen, dat werd verdeeld over drie verzorgingshuizen in Gorssel, Eefde en Epse.

Duo RemixDuo Remix tijdens hun eerste optreden in de tuin van De BorkelOp dinsdag 18 augustus 2020 werd de cheque van De Borkel verzilverd met een prachtig optreden van Duo Remix.
PubquizWilmaGRMaarten Waanders en Rene Dommerholt over­handigen op 4 juni jl. namens de deelnemers van de pubquiz van De Hoek de cheque aan Wilma van Gerrevink van De BorkelIn de tijd dat bewoners van De Borkel geen bezoek mochten ontvangen zijn er veel optredens in de tuin geweest. Er werd nog lang nagepraat over het Duo Remix. Dit duo beschikt over een breed repertoire met zowel Engels- als Nederlands­talige muziek en zowel zang als op keyboard en saxofoon. Dankzij het mooie bedrag van de cheque kon het duo worden gevraagd voor een tweede optreden.
Omdat ook dit optreden buiten in de tuin plaatsvond konden ook bewoners uit de buurt mee­genieten. Het was gezellig druk in de tuin waar natuurlijk ook op de 1,5 meter werd gelet. Bewoners van alle afdelingen genoten in het zonnetje zichtbaar van dit optreden. Je kon haast niet stil blijven zitten. Vooraf koffie met wat lekkers en in de pauze een advocaatje met slagroom en een hapje konden ook nog uit het budget. Het was een geweldige middag voor meer dan zestig ouderen in de tuin van De Borkel.

De Borkel bedankt alle spelers die meegedaan hebben met de pubquiz en de organisatie ervan. “Het was super.”
 

Gorssel, 22 augustus 2020

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail