Epse in oefenduel te sterk voor VV Gorssel

Gepost in Nieuws

Gorssel Epse3Op sportpark Gerstlo, de thuishaven van de voetbal­vereniging Gorssel, vond zaterdag­middag 22 augustus 2020 een oefen­wedstrijd tussen Gorssel en Epse plaats. Een beladen duel, ook al was het vriend­schappelijk. In het verleden werden de competitie­duels tussen beide teams vaak omgeven door allerlei ludieke acties. Sinds Gorssel is overgestapt naar de zaterdag­competitie, zijn deze ont­moetingen voorbij.

Gorssel Epse2Aan alles was te merken dat het duel nu meer was dan een vriendschappelijke ontmoeting. Het werd een vinnig duel zonder hoogstaand voetbal. Het resultaat was belangrijker dan de kwaliteit van het spel. Desondanks genoten spelers en het talrijke publiek van deze ouderwetse derby.
Gorssel Epse4In de eerste helft zette Almir Fizovic Epse op voorsprong door een goed opgezette aanval perfect af te ronden. Met een 1-0 voorsprong ging Epse de rust in. Toch had Gorssel in de eerste helft het betere van het spel.
In de tweede helft zorgde Mees Bötzel met een prachtig afstandsschot voor de gelijkmaker. Inmiddels kwam de regen met bakken uit de lucht en zocht het publiek droge plekken. Met een verwoestend schot vanaf de 16-meterlijn zette Rob de Haan Epse weer op voorsprong. Vijf minuten voor het einde ging de snelle Lars Otten alleen op de Gorsselse keeper af en bepaalde de eindstand op 1-3 in het voordeel van Epse.

Gorssel Epse1Na afloop van het duel werden door de spelers eerst wat plooien, ontstaan in de vinnige duels, glad gestreken. Onder het genot van een biertje was het daarna weer ouderwets gezellig tussen de teams.
Gorssel Epse6  

Redactie Gorssel.nl
22 augustus 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail