‘Vaste Prik’ succesvol van start

Gepost in Nieuws

Het nieuwe initiatief van ‘Samen voor Gorssel’, gezamenlijk zwerfvuil opruimen, is zaterdag 22 augustus 2020 succes­vol van start gegaan. Elf enthousiaste vrijwilligers verzamelden zich deze zater­dag om 10.00 uur bij De Brink naast de protestant­se kerk in Gorssel.
Prik 5 kleinKoffie en instructies voorafDaar werden ze door de organisatie ont­vangen met koffie, thee en wat lekkers. Prik 6 kleinGijs van 'Oxerbrood' overhandigt een schaal met broden aan de organisatieDaar ook over­handigde bakker Gijs van ‘Oxerbrood’ aan alle vrij­willigers een door hem zelf gebakken Oxer­brood, ter ondersteuning van dit positieve initiatief.

Prikkers en zakken
Prik 2 kleinEnthousiast prikkenNadat de groepjes waren ingedeeld, vertrok iedereen met prikkers en zakken naar de priklocaties. De deel­nemers gingen enthousiast aan de slag. Soms verbaasd over wat werd aan­getroffen. Zo leidde de vondst van een geplastifi­ceerde kaart met het getal 50 (rood omcirkeld) en de naam Addy er­op tot de uitnodiging aan Addy om de volgende maand mee te komen prikken.
Prik 1 kleinPaulien Kuipers, meer bekend als de helft van het duo The Neighbour Sisters, prikte ook meePrik 3 kleinDe opbrengst met de kaart van/voor AddyHet krijgen van een goed gevoel over deze nuttige activiteit in gezelschap van mede­prikkers werd na afloop als heel positief benoemd. En zeker voor herhaling vatbaar. 
Het initiatief van ‘Samen voor Gorssel’ krijgt dan ook een maandelijks vervolg, waarvoor nog meer prikkers van harte welkom zijn.

Maandelijks prikken
Prik 4 kleinDe langst doorwerkende prikgroepVanaf nu wordt dus op iedere vierde zaterdag van de maand, ’s morgens van 10.00 tot 12.00 uur door Gorssel­naren die dat leuk vinden zwerf­afval opgeruimd.
Aanmelden voor deze nuttige en ook gezellige activiteit kan via het mailadres:
.
Gorssel.nl zal deze activiteit opnemen in de rubriek Agenda.


Redactie Gorssel.nl
23 augustus 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail