IJsseldal Wonen verkoopt Den Oldenhof

Gepost in Nieuws

Woningcorporatie IJsseldal Wonen heeft Den Oldenhof aan de Hoofdstraat in Gorssel verkocht. Koper is Active Interest B.V. van Jos Dobbe, een kleine belegger uit Noordwijk. De huurders zullen niet veel merken van deze overdracht, want de nieuwe eigenaar zet de huidige manier van verhuren voort. De heer Dobbe is persoonlijk betrokken bij de panden waarin hij investeert.

Kerntaak
Oldenhof verkoopDe sleutel van Den Oldenhof wordt overgedragen aan Jos DobbeIJsseldal Wonen is heel blij met deze goede overdracht. Ellen Wilgenhof, medewerker verkoop bij IJsseldal Wonen, legt uit: “Wij wilden het pand verkopen, omdat IJsseldal Wonen zich richt op haar kerntaken als woning­corporatie. Wij bieden mensen met een bescheiden inkomen een woning aan in de regio Voorst en Lochem. Den Oldenhof valt in het commerciële verhuursegment en valt daardoor buiten onze kerntaak”.

Woningcorporatie IJsseldal Wonen heeft ruim 3300 woningen verspreid over 14 kernen van de gemeenten Lochem en Voorst. De corporatie heeft ruim 30 medewerkers.
 

Gorssel, 27 augustus 2020 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail