YOIN Yoga en Pilates weer open

Gepost in Nieuws

YOIN Yoga en Pilates studio in ’t Trefpunt is vanwege het coronavirus vijf maanden gesloten geweest, maar is nu weer klaar voor de toekomst! Yoin opent opnieuw haar deuren. Er is veel veranderd en aangepast in de tijd dat de studio dicht moest. De lessen werden online aangeboden en zodra het mocht werd er ook buiten les gegeven. De zomervakantie is nu voorbij en er mag weer binnen les gegeven worden. 

Yoin vernieuwdDe vernieuwde studio van Yoin Ellen van der Veen van Yoin: “Om dat te realiseren hebben we het een en ander veranderd en zijn wat nieuwe huisregels gemaakt. De sfeer en het klimaat is prettig en gezond en is helemaal aangepast aan deze tijd. Er wordt gewerkt met een nieuw, eenvoudig digitaal systeem waarin klanten zelf hun abonnement regelen, betalen en hun lessen kunnen inplannen voor langere tijd. Dat is wel zo handig en zo geven we elkaar de ruimte. Elke les heeft een maximum aantal deelnemers en tussen de lessen door is extra ruimte ingepland. Omdat lessen vooraf worden geboekt en gereserveerd is er altijd plek en zijn er nooit teveel mensen in een les."

Yoin heeft een groot en gevarieerd aanbod van yoga en pilates en op maandagavond kan er gedanst worden. Ellen: “Fijn om alle spanning lekker van je af te laten glijden en even nergens anders mee bezig te zijn! Yoin gaat over balans, weer rust en ruimte voelen.”
Geïnteresseerden kunnen meedoen met een gratis proefles. Aanmelden kan via de website (zie onder) en daar vindt u ook het uitgebreide programma van Yoin.
 

 

Gorssel, 28 augustus 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail