‘Koffieconcerten Epse’ wijkt uit naar kerk Gorssel

Gepost in Nieuws

'Koffieconcerten Epse' organiseert al enkele jaren concerten op zondagochtend in het kerkje van Epse. Helaas is het knusse kerkje te klein om in deze coronatijd voldoende afstand te houden en daarom zijn de eerstvolgende concerten in de kerk van Gorssel.

Clazzi credits Isabelle Renate la Poutré kleinDuo Clazzi - Foto Isabelle Renate la PoutréGoed nieuws dus, na een nood­gedwongen stop waarbij alle concerten in het voorjaar werden afgelast. De Gorsselse kerk is na de grondige verbouwing van 2016 bijzonder geschikt voor concerten. In de grote ruimte kunnen losse stoelen staan en het podium bestaat uit verplaatsbare elementen. Ook met de anderhalve meter­restrictie is er ruim plaats voor voldoende publiek. Een prachtige locatie dus.
Maat41Foto Sanne Schouwink 768x512Maat41 - Foto Sanne SchouwinkVaste bezoekers van de koffie­concerten moeten wel rekening houden met een aantal veranderingen. Zo beginnen de concerten niet zoals gewoonlijk om 11.30 uur, maar om 15.00 uur. Ook is het van belang dat plaatsen vooraf worden gereserveerd. Meer hierover op de website van Koffieconcerten Epse (zie link hieronder).

Aantrekkelijk programma
Zondag 27 september wordt het seizoen geopend met een optreden van Duo Clazzi, een jong en dynamisch duo bestaande uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp. Ze brengen muziek die niet aan stijl gebonden, maar altijd stijlvol is. Met klassiek werk, tango’s, jazz standards en eigen composities, met veel ruimte voor eigen interpretatie en improvisatie is elk concert weer een verrassing.
25 oktober is er een muzikale lezing van de internationaal bekende blokfluittist Walter van Hauwe over zeven eeuwen blokfluit.
22 november komt het sprankelende vocaal sextet MAAT 41 naar Gorssel. Hun rijke repertoire bevat zowel pop als klassiek, jazz, wereldmuziek en close harmony.

Deze concerten staan ook in de agenda van Gorssel.nl
 

 
Gorssel, 1 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail