Raad vergadert weer in het gemeentehuis

Gepost in Nieuws

Vanaf de Politieke Avond van 7 september 2020 vergadert de gemeenteraad weer in het gemeente­huis in Lochem. Live meespreken bij een tafel­gesprek is ook weer mogelijk, maar publiek kan de Politieke Avond niet bijwonen. 

Politieke Avond
GemHuisLochem8 kleinDe raad vergadert weer in het gemeentehuis in LochemPolitieke Avonden vinden iedere twee weken op maandagavond plaats. De agenda van de Politieke Avonden is als volgt: om 19.00 begint het vragenhalfuur. Daarna zijn er twee rondes met tafel­gesprekken om 19.45 uur en 20.45 uur. De avond sluit af met de raads­vergadering die om 21.45 uur begint.
Kijk op www.lochem.nl/politiekeavond voor de complete agenda‚Äôs en de precieze tijden.

Meespreken
Het meespreken bij tafelgesprekken kan live tijdens de tafelgesprekken of live via eigen computer of tablet (vooraf aan­melden t/m de donderdag voor de Politieke Avond bij de griffie via het aanmeld­formulier op www.lochem.nl/politiekeavond of door te bellen naar 0573-289 222).
Een bijdrage schriftelijk met de raad delen kan ook. Ook dat moet uiterlijk de donderdag voor de Politieke Avond. Bij­dragen kunnen worden gemaild naar:  of per post verstuurd naar: Gemeente Lochem, t.a.v. de Griffie, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Bijdragen worden toegevoegd aan de vergaderstukken. De vergaderingen zijn live en achteraf te bekijken via 
www.lochem.nl/politiekeavond.

Agenda Gorssel.nl
De Politieke Avonden staan vermeld in de rubriek Agenda van Gorssel.nl. Als er onderwerpen op de agenda staan die voor Gorssel en directe om­geving relevant zijn, wordt dat bij het agendapunt aangegeven.


Redactie Gorssel.nl
31 augustus 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail