Kofferbakverkoop bij Semper Fidelis

Gepost in Nieuws

Semper Fidelis houdt op 19 september 2020 in de rijhallen van de vereniging een kofferbak­verkoop. Daarbij gaat het om ‘non-food’ artikelen en uitdrukkelijk niet om etens­waren en drankjes.
Deelnemers kunnen zich nu aanmelden. Publiek is van harte welkom.

Deelnemers
Verkoop2020 1 kleinDe verkoop vindt plaats in de rijhallen, dus de ondergrond is zand. Er is ruim 20 m² per ‘verkoper’ beschik­baar. Deelnemers moeten zelf een tafel of een kleed meenemen.
Binnenrijden in de hal kan tussen 8.00 en 9.30 uur, waarna een van de vrijwilligers van Sem­per Fidelis een plek zal toe­wijzen. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren voor het publiek open. 
De kosten voor deelnemers (bij aankomst contant te voldoen) bedragen: voor een auto € 10,00, voor een auto met aan­hanger € 20,00 en voor een bestelbus ook € 20,00.
Deelnemers kunnen zich aanmelden via 
. Daarbij graag naam, adres en telefoon­nummer vermelden en of er ruimte moet zijn voor een auto, een auto met aan­hanger of een bestel­bus. Het aantal plekken is beperkt, dus er is pas zekerheid van deel­name na een bevestiging van Semper Fidels.

Bezoekers
Entree voor bezoekers is gratis. De kantine is open voor een hapje en een drankje.
De kofferbakverkoop geschiedt met inachtneming van de bekende coronarichtlijnen. Het terrein is specifiek in­gedeeld en ingericht met het oog op de 1,5 meter regel.
Zaterdag 19 september 2020 van 10.00 tot 16.00 uur in de rijhallen van Rijvereniging en Ponyclub ‘Semper Fidelis’, Amelterweg 6a in Gorssel.


Gorssel, 1 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail