Huttendorp kleurt oranje!

Gepost in Nieuws

Op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus werd er weer vrolijk op los getimmerd tijdens Huttendorp Gorssel. In het bos van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald werd alweer de derde editie gehouden. En ook dit jaar was Huttendorp razend populair, want de ruim 100 deelnemersplekken waren binnen 4 dagen vergeven.

Huttendorp1Elk jaar wordt er een thema verbonden aan het programma en dit jaar kleurde Huttendorp compleet oranje! Door de afgelasting van Koningsdag vond de organisatie het wel weer eens tijd voor een feestje. En wat is dan een mooier moment dan aan het einde van de zomervakantie?!
Huttendorp2Ook de koning kwam op bezoek bij HuttendorpKinderen uit Gorssel en de omliggende dorpen konden zich helemaal uitleven op de beschikbaar gestelde pallets, latten, kartonnen platen en ga zo maar door. Uiteraard kwam de Koning ook nog even langs om de houten paleizen te bewonderen! En mooi dat werden ze! Mede door een enthousiaste groep kinderen, meer dan 40 vrijwilligers en sponsors was het een meer dan geslaagde editie. Op naar volgend jaar!
 

 
Gorssel, 3 september 2020

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail