Massage bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Gepost in Nieuws

Per 1 september 2020 is Simone Huntink het team van Gezondheidscentrum van Bronk­horst in Gorssel komen versterken. Simone verzorgt sport- of ontspannings­massages. Simone: “In deze drukke tijden van werk, gezin, mantel­zorg en andere activiteiten en gebeurtenissen heeft vrijwel iedereen spanning in zijn lijf. Om dat tegen te gaan moet je voor de nodige ont­spanning zorgen. Een massage helpt je daarbij. Graag geef ik dit moment van ont­spanning”.

Branchevereniging
Huntink Simone kleinSimone is aangesloten bij de NSG, branche­vereniging voor sport­masseurs, die ook zorg draagt voor bij- en na­scholing van haar leden. Zo heeft Simone bijvoorbeeld ook een cursus elastisch tapen gedaan. Een eerste behandeling begint ze altijd met een kennismakings­gesprek om de reden en wensen van het bezoek te bespreken. Een massage is maat­werk. Daarom worden bij een volgende behandeling de ervaring en wensen van de klant op­nieuw besproken.

Kennismaken
Voor iedereen die eens kennis wil maken met Simone is er een introductieaanbieding: tot de herfst­vakantie (17 oktober 2020) geldt een korting van € 5,00 voor een eerste massage.
Voor informatie of het maken van een afspraak: info@gezondheidscentrumvanbronkhorst of 0575-494588.


Gorssel, 3 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail