Kunstroute voor herhaling vatbaar

Gepost in Nieuws

Tijdens het weekend van 5 en 6 september 2020 zetten kunstenaars de deuren van hun ateliers in Gorssel en Eefde opnieuw open. Er is werk te zien van twaalf kunstenaars die ook zelf aanwezig zijn.
In Eefde is galerie Nikko aan de Mettrayweg open en in Gorssel zijn ateliers open aan de Molen­weg, Nijverheids­plein (2x), Parallelweg, Lijster­weg en De Schutterij. Het eerste weekend van de Kunst­route, eind augustus, was een succes.

Voor herhaling vatbaar
Kunstroute41Nikko VersluisAan het begin van het tweede weekend van de kunstroute Gorssel-Eefde vertelt initiatie­nemer Nikko Versluis dat de kunstroute wat hem betreft voor herhaling vatbaar is. Er is veel belang­stelling en de mensen maken er een mooie kunst­tour van. 
Kunstroute44Serenade IINikko vindt het organiseren van deze route leuk om te doen. “De voorbereiding en dan met name de publiciteit vroegen veel tijd en energie, maar het resultaat is meer dan de moeite waard.”
Het organiseren is hem niet vreemd. Zo is hij nu, samen met anderen, bezig om voor de december­maand de actie ‘Geef eens Kunst cadeau’ te organiseren.

Informatie
U kunt dit weekend: 5 en 6 september, de kunstenaars en galeriehouders die deelnemen aan Kunst­route Gorssel-Eefde nog bezoeken, beide dagen tussen 11.00 en 17.00 uur.
Pianiste Geertje de Jong en fluitiste Jackie Everwijn zorgen zowel op zaterdag als zondag  van 15.00 tot 17.00 uur in Galerie Nikko aan de Mettrayweg voor een muzikale omlijsting.


Redactie Gorssel.nl
5 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail