Boekjes & Babbels begint weer

Gepost in Nieuws

De bibliotheek in Gorssel begint weer met Boekjes & Babbels, het voorlees-, speel- en muziek­uurtje voor kinderen van 0 tot 4 jaar op de eerste en derde donder­dag van de maand.
Er blijven dingen hetzelfde, maar er veranderen ook een paar zaken door corona.

Wat blijft er
Boekjes 1 kleinBoekjes & Babbels: voorlees, speel- en muziekuurtje in de Gorsselse bibliotheekBoekjes & Babbels is een voorlees-, speel- en muziekuurtje voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er wordt voor­gelezen, gezongen, lekker gespeeld en ouders krijgen tips over voor­lezen. Ook is er tijd om samen een boekje uit te zoeken en advies te vragen over aller­lei materialen. 
Ineke Holtslag van Oma Berendientje en Sietske Vonck met Muziek van Doremiesje verzorgen afwisselend het programma.

Wat verandert er
De bibliotheek houdt zich aan de regels van het RIVM. Dat betekent: er is plaats voor maximaal vijf volwasse­nen; handen wassen; 1,5 meter afstand tussen volwasse­nen; ouders en kinderen zijn niet verkouden, hoesterig en hebben geen koorts. Er wordt geen koffie/thee of ranja geschonken; drinken mee­nemen voor je kind kan wel. Begeleiders blijven op hun plek zitten. De gast­vrouw brengt je kind terug als het de bieb inloopt.

Aanmelden verplicht
De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht via of via tel. 0575-492045. Na aan­melding volgt een bericht dat je welkom bent of dat de ochtend al vol­geboekt is.
Boekjes & Babbels begint op donderdag 17 september om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Volgende data zijn 1 en 15 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december.
Bibliotheek Gorssel, Den Oldenhof, Hoofdstraat 45, 7213 CR Gorssel.


Gorssel, 15 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail