Afscheid ds. Daan Bargerbos

Gepost in Nieuws

Ds. Daan Bargerbos verlaat na negentien jaar de Protestantse Gemeente Gorssel/Epse. Ds. Bargerbos kwam in 2001 samen met zijn partner Annie Dijk­stra vanuit Friesland naar Gorssel/Epse en in december 2019 vierde hij hier zijn 25-jarig ambts­jubileum. 
Op zondag 18 oktober 2020 om 14.30 uur doet ds. Bargerbos intrede in de Hervormde gemeenten van Diever/Dwingeloo.

Afscheid
Daan kleinDs. Daan Bargerbos neemt afscheidOp 3 en 4 oktober 2020 wordt aan het vertrek van ds. Bargerbos aandacht aan gegeven.
Zaterdag 3 oktober is er gelegenheid afscheid te nemen van 15.00 - 17.00 uur in de protestantse kerk van Gorssel. Gemeente­leden, dorps­genoten en overige vrienden en bekenden van ds. Bargerbos zijn van harte uit­genodigd dit afscheid bij te wonen. De Covid-19 richtlijnen zullen hierbij natuurlijk in acht worden genomen.
Vervolgens zal het afscheid in de kerkdienst in Gorssel plaatsvinden op zondag 4 oktober om 10.00 uur. Wie deze dienst wil bijwonen, wordt verzocht dat vóór vrijdag 2 oktober per mail door te geven aan .
De dienst is overigens ook te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. Voorganger is ds. Daan Bargerbos, dan dus voor de laatste keer als predikant van de Protestant­se Gemeente Gorssel/Epse.

Cadeau
Verder is het plan Daan een gezamenlijk cadeau aanbieden. Wie hiervoor een bijdrage wil geven kan dat doen door een bedrag over te maken op rekening NL80RABO0322302552 t.n.v. Protestantse Gemeente Gorssel/Epse, onder vermelding van ‘afscheid Daan’.
Voor vragen over het afscheid kunt u contact opnemen via 


Gorssel, 21 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail