Buiten trainen op banken van Maarten Kien

Gepost in Nieuws

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Daarbij hoort ook voldoende beweging.
Vereniging Sneeuwfit Zutphen en omstreken biedt het hele jaar door diverse binnen- en buiten­trainingen aan, in Gorssel in ’t Trefpunt en in het buitengebied rond de Zevensprong in Joppe.

Voor iedereen en elk niveau is er een geschikte training.

Hardloopgroep
Sneeuwfit kleinTrainen met banken van Maarten Kien van Kien met HoutZo gaat er in 2020 een Sneeuwfit hardloopgroep van start onder leiding van Harry Lenen. Het is een training in lopen en oefeningen voor kracht, balans en uithoudings­vermogen.
De training is op woensdag van 9.00 tot 10.00 uur bij Restaurant De Zevensprong, Dorther­dijk 6 in Joppe. Nieuwe deel­nemers zijn van harte welkom en mogen altijd gratis kennis komen maken in een van de lessen. De training begint op woens­dag 23 september en loopt door tot en met 16 december.

Trainingsbanken
Sneeuwfit heeft in de bossen rondom de Zessprong in Gorssel op twee plekken authentieke houten banken geplaatst. De banken zijn vervaardigd door Maarten Kien van Kien met Hout en zijn bedoeld om meer mogelijk­heden te bieden bij de diverse trainingen. Maar wandelaars kunnen er natuurlijk ook gewoon op gaan zitten om even uit te rusten en te genieten van de om­geving. De banken zijn geplaatst door vrijwilli­gers van Sneeuw­fit met hulp van grondeigenaar Christiaan de Maes Janssens. De eerste trainings­oefeningen zijn al enthousiast gedaan.

 


Gorssel, 22 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail