Gemeenteloket binnenkort weer open

Gepost in Nieuws

Het gemeenteloket in Den Oldenhof in Gorssel gaat op woensdag 7 oktober 2020 weer open. 
De openingstijden zijn elke woensdag van 09.00-12.30 en 13.30 tot 17.00 uur, net als voor­heen alleen na het maken van een afspraak. 

RIVM-richtlijnen
GemBalieOldenhofFototGem kleinHet gemeenteloket in Den Oldenhof op 7 oktober 2020 weer geopend (na afspraak)Vanzelfsprekend gelden voor een bezoek aan het loket de richtlijnen van de RIVM.
‘Kom alleen op afspraak langs. Neem niet eerder plaats dan vijf minuten voor de af­spraak. Van te voren bellen om een afspraak te maken via tel. 0573-289222 of online een afspraak maken. Alleen een af­spraak maken voor zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal afgehandeld kunnen worden. Dit over­­legt de gemeente bij het maken van een afspraak. Daarbij geldt natuurlijk bij klachten zoals neus­verkoudheid, hoesten, keel­pijn of koorts: kom niet naar het loket. Blijf thuis en probeer sociaal contact te vermijden. Bezoekers en mede­werkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Betalen gaat via een pin­transactie.’

Minder verplaatsingen
Het loket was gesloten sinds het begin van de coronacrisis. Ondanks de toename van het virus gaat het loket weer open. Volgens de gemeente ‘voorziet het loket in een behoefte en leidt het gebruik ervan tot minder ver­plaatsingen’. 
Het college was volgens de Kadernota 2021 van plan het loket in Den Oldenhof in 2021 te sluiten. Een amendement van de voltallige raad zorgde voor het openh­ouden van het loket, in ieder geval tot en met 2023.


Redactie Gorssel.nl
25 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail