Historische plaatjes sparen bij Jumbo Brinkman

Gepost in Nieuws

Jumbo Brinkman brengt in samenwerking met Historische Vereniging De Elf Marken een verzamel­album uit, waar historische afbeeldingen van de voor­malige gemeente Gorssel in geplakt kunnen worden. De in totaal 268 historische afbeeldingen kunnen klanten van Jumbo Brinkman gedurende zes weken verzamelen door regelmatig bood­schappen te doen bij Jumbo Brink­man.
JumboAlbum kleinHet eindresultaat is een album met veel foto's en informatie over de historie van de voor­malige gemeente Gorssel.

De Elf Marken
In het voorjaar van 2020 is door een groot aantal vrijwilligers van De Elf Marken hard gewerkt aan het uitzoeken van de foto’s voor het album. Door mee te werken aan de actie hoopt De Elf Marken de belang­stelling voor de geschiedenis van de eigen omgeving te bevorderen en daardoor ook nieuwe leden voor de historische vereniging te werven.  
In de week van 21-27 september 2020 worden de boeken in de kernen van de oude gemeente Gors­sel huis aan huis bezorgd. Wie een nee/nee sticker op de deur heeft of om andere reden geen boek heeft ont­vangen kan in de winkel van Jumbo Gorssel een boek af­halen. De plaatjes­actie gaat op 30 september 2020 van start.


Redactie Gorssel.nl
25 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail