Gemeenteloket toch niet open op 7 oktober

Gepost in Nieuws

Op 24 september 2020 meldde de gemeente Lochem in een persbericht dat het loket in Gorssel vanaf 7 oktober weer iedere woensdag op afspraak open zou zijn. De voorbereidingen hiervoor waren ook al getroffen. Inmiddels verslechtert de situatie van het corona­virus en in de pers­conferentie van 28 september zijn strengere maatregelen aangekondigd. De gemeente heeft daarom besloten het Gorssels loket vooralsnog gesloten te houden. Het loket is onder­gebracht in de ruimte bij de bibliotheek in Den Oldenhof en door open­stelling zou meer bezoek op gang komen.
Op basis van de ontwikkelingen in de komende weken zal opnieuw worden afgewogen of het gemeente­loket in Gorssel open kan.

Zoveel mogelijk digitaal
GemBalieOldenhofFototGem kleinDe gemeente stimuleert mensen om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Is langs­komen nood­zakelijk? Dan bent u op afspraak welkom in het gemeente­huis aan de Hanze­weg 8 in Lochem. De RIVM richtlijnen zijn van toe­passing. Kom alleen op afspraak langs. Neem niet eerder plaats dan vijf minuten voor de afspraak. Van te voren bellen om een afspraak te maken via tel. 0573-289222 of online een afspraak maken. En graag alleen een afspraak maken voor zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal afgehandeld kunnen worden. Dit overlegt de gemeente bij het maken van een afspraak. Daarbij geldt natuurlijk bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keel­pijn of koorts: kom niet naar het loket. Blijf thuis en probeer sociaal contact te vermijden. Bezoekers en mede­werkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Betalen gaat via een pin­transactie.’

 

 
Gorssel, 29 september 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail