De Gorsselnarren laten carnavalsfeest niet doorgaan

Gepost in Nieuws

Carnavalsvereniging De Gorsselnarren heeft besloten om de carnavalsvieringen niet door te laten gaan. Dat betreft de prinsenwissel die jaarlijks rond 11 november plaatsvindt en het carnavalsfeest van 2021.

CarnavalGeannuleerd“Met pijn in ons hart, maar zoals waarschijnlijk al bij veel van jullie verwacht, hebben we dit besluit moeten nemen. Alle maatregelen in overweging nemende is er volgens ons geen basis om een kwalitatief goed carnavalsfeest te organiseren. Als carnavalsvereniging hebben wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze nemen we in deze bijzondere situatie dan ook heel serieus. Door de beslissing nu al te nemen geeft het ons de ruimte om ons tijdig te beraden hoe we het carnaval 2021 mogelijk toch vorm kunnen geven op een alternatieve manier. We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.”

Prinsenpaar2020 kleinPrins Thom en Prinses Lucy, geflankeerd door Adjudant Marten en Hofdame Tahnee. In verband met de bijzondere omstandigheden blijven zij nog een jaar aan. Het bestuur van de vereniging heeft het huidige prinsenpaar, prins Thom en Prinses Lucy, gevraagd om voor het carnavalsjaar 2021 aan te blijven als prinsenpaar 2021 van de CV de Gorsselnarren. Zij hebben, evenals hun adjudant en hofdame, daarin toegezegd. Het bestuur is hen daar dankbaar voor.
 

Gorssel, 1 oktober 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail