Afscheidsreceptie ds. Bargerbos

Gepost in Nieuws

Ds. Daan Bargerbos verlaat na negentien jaar de Protestantse Gemeente Gorssel/Epse. Op zondag 18 oktober 2020 doet hij intrede in de Hervormde gemeenten van Diever/Dwingeloo. 
Op zaterdag 3 oktober 2020 was er voor gemeenteleden, dorps­genoten, vrienden en bekenden gelegenheid afscheid te nemen tijdens een receptie. 

Receptie
BargerAfscheid 1 kleinAnnie Dijkstra en Daan Bargerbos ontvangen hun gasten op coronaveilige afstandIn verband met de weer aangescherpte coronaregels vond de ontvangst plaats in de kerk in Gorssel en in een daarop aan­gesloten tent.
BargerAfscheid 3 kleinBezoekers werd bij de ingang van de kerk verzocht hun handen te ontsmetten en contact­gegevens in te vullen. Er was een loop­route uitgezet langs Daan, zijn vrouw en hun jongste dochter. Iedereen hield zich goed aan de voor­geschreven afstand en de meeste mensen droegen een mond­kapje. 
Even een praatje maken met het afscheid nemende stel en dan door naar de tent voor een glaas­je fris en een hapje. In de kerk speelde een pianist en in de tent een orkest­je. Het was niet druk, vermoede­lijk omdat velen het vanwege het corona­virus niet aandurfden om te komen. Bovendien zou er de volgende dag nog een kerk­dienst zijn, waar je je overigens wel voor moest aan­melden. 
BargerAfscheid 2 kleinGeanimeerde gesprekken in de tent naast de kerkVoor alle gasten bij de receptie was er een afscheidstasje met een hapje (zoet en hartig), een drankje en een kaartje met een stichte­lijk woord. 
Tijdens de kerkdienst van zondag 4 oktober was de kerkzaal bestemd voor familie en genodigden, voor de andere kerk­gangers was er plaats in de tent. Blowers hielden de tent warm, net als tijdens de receptie de dag er­voor.

Voorbij
Na negentien jaar is het dan toch echt voorbij. Daan en zijn vrouw Annie Dijk­stra gaan naar Drenthe. Hun jongste dochter gaat nu ook uit huis, dus voor het echt­paar is het een driedubbele uit­daging: een nieuwe werk­plek, een nieuwe woon­omgeving en een nieuwe levens­fase. 
Gorssel.nl wenst hen hierbij veel succes en geluk.


Redactie Gorssel.nl
4 oktober 2020 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail