Te huur: Meidoornstraat 32

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Meidoornstraat 32. 

Eengezinswoning
Meidoornstraat 32 kleinMeidoornstraat 32, GorsselDe woning aan de Meidoornstraat 32 in Gorssel is een eengezinswoning met drie slaap­kamers. Keuken, badkamer en  toilet worden ver­nieuwd. Er is in de keuken geen gas­aansluiting meer, het is de bedoeling dat er elektrisch wordt gekookt. De totale huur­prijs bedraagt € 504,49 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 10 oktober 2020. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
7 oktober 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail