Total Beauty, schoonheidskliniek in Gorssel

Gepost in Nieuws

Schoonheidskliniek Total Beauty opende in maart 2019 haar deuren aan de Hoofd­straat in Gorssel. De schoonheidskliniek was jarenlang gevestigd in Laren (Gld.), maar vanwege verkoop van het Laren­se pand moest eigenaresse Merle Bruijl op zoek naar een nieuwe locatie. Merle zei daar des­tijds over: “De schoonheids­kliniek heeft niet alleen klanten uit de regio, maar uit het hele land. De keuze voor Gorssel lag voor de hand, een gezellig centrum en goed bereik­baar. Ik ben blij met deze nieuwe plek”.
Gorssel.nl wilde weten hoe het de schoonheidskliniek sinds de opening, en vooral in corona­tijd, is vergaan, en nam de proef op de som.

Uitgebreid aanbod
Total beauty 1 kleinMerle Bruijl geeft een contourbehandelingGorssel.nl was verbaasd over het uitgebreide aanbod aan behandelingen en het bi­jbehorende des­kundige personeel. Bij Total Beauty kun je terecht voor therapieën voor huid­verjonging en huidverbetering door middel van diverse semi-medische appara­tuur, voor laag­drempelige behandelingen zoals reiniging, een masker, epileren et cetera. Er is een pedicure die ook bevoegd is om ontspannings­massage te geven. Er is een make-up artist voor permanente make-up (eye­liner, lippen en wenkbrauwen). Er is ook een cosmetisch arts voor botox, fillers of voor bij­voorbeeld een intake voor ooglid­correctie. Deze arts is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Genees­kunde (NVCG). En tot slot behoort een bezoek aan een voetreflex­therapeute ook tot de mogelijkheden. 

Cadeautjes
Total Beauty 2 kleinMonique Gielissen (l.) en Merle BruijlIn de bijbehorende winkel is een uitgebreid assortiment aan cadeautjes te vinden. Een paar voorbeelden: oorbellen van het merk Lott Gioielli en tassen van Diete-Nab, wier basis ligt in duur­zaamheid, tijd­loosheid en recyclen van oud leer en vintage bont. En verder zijn er geur­kaarsen, roomsprays, parfums, crèmes en andere artikelen, zoals cadeau­bonnen. Een kerst-of cadeau­pakket laten samenstellen kan ook. 

Coronamaatregelen
Total Beauty 3 kleinLaserbehandelingIn deze coronatijd doet Total Beauty er alles aan om de schoonheidsbehandelingen zo veilig mogelijk te laten plaats­vinden. De hygiëne stond natuurlijk al hoog in het vaandel, maar door corona zijn er nog meer maat­regelen getroffen. De cliënten wordt bij de afspraak gevraagd naar eventuele klachten, bij klachten wordt er niet behandeld. “Bij binnen­komst handen reinigen, verder mag u niets aan­raken, het personeel gaat u voor en brengt u naar de behandel­kamer.” De stoelen worden na iedere cliënt voorzien van een nieuw over­trek. Het personeel werkt met mondkapjes en zo nodig met hand­schoenen. Alles voor de eigen veilig­heid en die van de cliënt.

Jubileumbehandeling
Het was de bedoeling om in het voorjaar van 2020 met een Open Dag het éénjarig bestaan in Gorssel te vieren. Door corona kon het feest geen door­gang vinden, maar de aanbieding van een speciale behandeling ter gelegenheid van het jubileum wordt nog even voor­tgezet: een uitgebreide behandeling, die bestaat uit onder meer reiniging en peeling, wave, verstrakken van het ooglidcontour met cold laser, vliesmasker en een nek- en schouder­massage. 
Merle: “Maar wie alleen de wenkbrauwen wil laten epileren is natuurlijk ook welkom!”

Schoonheidskliniek Total Beauty
Hoofdstraat 48, 7213 CX Gorssel
Website 


Redactie Gorssel.nl
8 oktober 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail