Team Opbouwwerk zoekt versterking

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organi­saties die vacatures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrijwilli­gers die graag zin­vol bezig willen zijn. SWL heeft zelf vacatures binnen het Team Opbouw­werk. 

Opbouwwerk
Opbouwwerk kleinVrijwiligers nodig voor Team Opbouwwerk in coronatijdHet Team Opbouwwerk van SWL ondersteunt inwoners van de gemeente Lochem bij het ontplooien van initia­tieven en het opzetten van projecten om zo de eigen straat, buurt of het dorp te verbeteren. Het team is in het bijzonder zoek naar nieuwe initiatieven om te kijken wat in corona­tijd wél mogelijk is. Daarom zijn er vrijwilligers nodig die een vervolg kunnen geven op wijk­acties of die creatieve ideeën hebben voor bijvoorbeeld filmp­jes vanuit de kernen. En misschien zijn er mensen die het leuk vinden om on­line activiteiten op te zetten of mee willen denken over een alterna­tief voor de jaarlijkse SWL ‘Kerst­lunch’. En wie het als een uitdaging ziet om kinderen van een passend Sint­kado te kunnen voorzien en dat te organiseren is ook welkom. 

Tijdsbeslag
Team Opbouwwerk: “Hoeveel tijd een en ander kost is lastig aan te geven. Het is vooral belang­rijk dat je als team­lid meedoet met iets dat echt bij je past, of de inzet nu groot of klein is. We zijn op zoek naar doeners, creatieve­lingen, bedenker en aanpakkers. Doe mee en ga met ons de uitdaging aan!” 

Interesse?
Neem bij interesse contact op met Astrid Lievestro  of bel naar Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000; vraag naar Team Opbouw­werk. 


Gorssel, 14 oktober 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail