Te huur: Veldhofstraat 34-C

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aan­bod betreft een eengezins­woning aan de Veldhofstraat 34-C.

Eengezinswoning
Veldhofstraat 34 C kleinVeldhofstraat 34-C, GorsselDe woning aan de Veldhofstraat 34-C in Gorssel is een eengezinswoning (woonoppervlak 111 m2) met twee slaap­kamers en badkamer op de begane grond. De zolder is te bereiken met een vlizo­trap.
De keuken wordt aangepast voor elektrisch koken.
De totale huu­rprijs bedraagt € 742,35 per maand. De minimumleeftijd is 55 jaar.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 12 november 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
5 november 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail