Vrijwilligers nodig in De Borkel en bij LochemTV

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organisaties die vaca­tures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrijwilli­gers die graag zinvol bezig willen zijn. Gorssel.nl kondigt vacatures aan voor Gorssel, maar ook voor Epse en Eefde.
De Borkel zoekt iemand die graag voor veel mensen kookt en er zijn interviewers en filmers nodig voor LochemTV.

Koken bij De Borkel
BorkelKeuken kleinKookvrijwiligers nodig in De BorkelDe Borkel is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te koken voor een groep van zes tot acht bewoners. Bewoners genieten erg van vers­bereide maaltijden. Het gewone huiselijke van aardappels schillen of boontjes afhalen zijn vertrouwde beelden en nodigen soms uit tot mee­helpen. De warme maaltijd is per afdeling op een ander tijd­stip, afgestemd op de bewoners. Er wordt gezorgd voor een inwerkperiode.
Lees hier de volledige vacature

LochemTV 
SWLLochemTV kleinMedewerkers gevraagd voor LochemTVLochemTV is een initiatief van Stichting Welzijn Lochem en is vanaf 13 november 2020 in de lucht. Elke week is er een uit­zending waarin een inkijkje wordt gegeven in iemands leven in een van de kernen van de gemeente Lochem. LochemTV richt zich op positieve zaken (lokaal nieuws, leuke initia­tieven etc.) en wil graag inspirerende verhalen naar buiten brengen.
Stichting Welzijn Lochem is op zoek naar interviewers en mensen die het leuk vinden om interviews te houden en te filmen. Michelle Stouten, bereik­baar via:
of via telefoonnummer 0573-297000 geeft indien gewenst meer infor­matie.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op deze functies? Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000.


Gorssel, 9 november 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail