Te huur: Poststraat 2-E

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een appartement aan de Post­straat 2-E. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Appartement
Poststraat 2 E kleinPoststraat 2-E, GorsselHet appartement aan de Poststraat 2-E in Gorssel bevindt zich op de tweede woon­laag en heeft twee slaapkamers. Het appartementen­complex beschikt over een lift. De totale huur­prijs bedraagt € 616,53 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 14 november 2020. Gorsselnaren hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
11 november 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail