Doe mee met de ‘Sinttocht’

Gepost in Nieuws

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent weer een groot feest voor jong en oud. 
Alleen gaat het in 2020 allemaal net even anders. Er is namelijk geen intocht van Sinter­klaas in Gorssel. Maar er is wel iets leuks bedacht.

Geen intocht, wel feest
VullerSint2020 kleinAl is er dan geen intocht, natuurlijk vieren de kinderen van de Vuller­school het Sinterklaas­feest wel, maar ook dat is in aan­gepaste vorm. Het feest is alleen bestemd voor de kinderen: ouders/verzor­gers, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere geïnteres­seerden kunnen er helaas niet bij zijn. Maar om toch het Sinterklaas­feest met het hele dorp te kunnen vieren, heeft de Sinterklaas­commissie van de Vullers­chool in plaats van een intocht een ‘Sinttocht’ bedacht, en een wedstrijd.

Sinttocht
Kinderen kunnen meedoen aan de Sinttocht. Haal daarvoor de Sinttocht­kleurplaat bij een van de onder­nemers uit het dorp of bij juf of meester. Kleur binnen of buiten de lijntjes en plak deze kleur­plaat voor 28 november op je raam Wel aan de straat­kant natuurlijk, zodat iedereen hem kan zien. Zo zien we de Sint straks door heel Gorssel!
En dan nog dit: vanaf 28 november hangen er zeven kleurplaten in de Hoofd­straat met een letter erop. Deze zeven letters vormen samen een woord. Weet jij welk woord? Stuur het antwoord samen met je naam en je leef­tijd naar:
. De eerste tien inzendingen krijgen een cadeau­tje van Sinterklaas!


Gorssel, 23 november 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail