'Samen boksen we het voor elkaar'

Gepost in Nieuws

Bij de Jumbo, de bibliotheek en de kerk in Gorssel staan, net als in andere kernen in de ge­meente Lochem, zogenaamde ‘BOKS­dozen’ met bij­behorende kaarten. De BOKS­doos is een actie van Stichting Wel­zijn Lochem (SWL), onder het motto ‘Samen boksen we het voor el­kaar’. 

Hulp vragen of geven
SWL boks kleinSWL actie 'Samen boksen we het voor elkaar'Door de kaart in te vullen kunnen Gorsselnaren laten weten of ze hulp nodig heb­ben, of juist graag iemand willen helpen. SWL: “Hulp vragen kan soms best lastig zijn, maar er zijn gel­ukkig heel veel mensen die het fijn vinden iets voor een ander te doen. In de gemeente zijn al veel mooie initia­tieven waarin we elkaar een handje helpen. Met deze actie willen we samen met de lokale initi­atieven de krachten bun­delen”. 
Door de BOKSkaart in te vullen kunnen inwoners van Gorssel aan­geven wat ze zouden willen, en kan SWL daar de juiste mensen aan koppe­len. Bij voorkeur dicht­bij huis, maar soms is het prettiger als er even iemand van een af­stand mee kan denken. Zelf de kaart in­vullen kan, maar hem aan iemand geven die daa­rmee verder geholpen wordt, kan ook. De actie loopt nog een tijd­je door. 
Meer info over de BOKSactie is te vinden op de website van Stichting Welzijn Lochem.


Gorssel, 28 november 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail