Te huur voor starters: Poststraat 1-E

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel via een jongerencontract een appartement aan voor starters aan de Poststraat 1-E. Er geldt voorrang voor dorpsbinding en de maximumleeftijd is 27 jaar.

Jongerencontract
Poststraat 1 E kleinPoststraat 1-E in Gorssel, starterswoningHet appartement aan de Poststraat 2-E in Gorssel is bedoeld voor starters en wordt verhuurd via een jongerencontract. Dit betekent dat de woning voor maximaal 5 jaar gehuurd kan worden door jongeren tot en met 27 jaar. De jongeren behouden hun inschrijfduur en kunnen/moeten binnen die 5 jaar weer reageren op andere woningen. 

Doorstroming
Verhuur via jongerencontracten beoogt doorstroming te creëren. De woningen die hiervoor in aan­merking komen zijn vastgelegd (gelabeld). In Gorssel gaat het om de kleinste apparte­menten aan de Poststraat en vier boven­woningen aan de Reuvekamp.

Appartement
Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft twee slaap­kamers. De totale huur­prijs bedraagt € 611,29 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 7 januari 2021. Jongeren uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzing en er geldt dus een maximum­leeftijd van 27 jaar.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gors­sel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat ken­baar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
4 januari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail