Te huur voor starters: Reuvekamp 38

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel via loting een apparte­ment aan voor starters aan de Reuve­kamp 38. De woning wordt verhuurd via een jongerencontract. De maximum­leeftijd is 27 jaar.

Appartement
Reuvekamp 38 kleinReuvekamp 38, starterswoningHet appartement aan de Reuvekamp 38 bevindt zich op de eerste verdieping en heeft één slaap­kamer. Het keukenblok wordt vervangen (alleen elektrisch koken mogelijk). De totale huur­prijs bedraagt € 363,26 per maand.

Jongerencontract
Het appartement wordt verhuurd via een jongerencontract. Dit betekent dat de woning voor maxi­maal 5 jaar gehuurd kan worden door jongeren tot en met 27 jaar. De jongeren behouden hun inschrijf­duur en kunnen/moeten binnen die 5 jaar weer reageren op andere woningen.
De woning wordt aangeboden via loting en er kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 11 januari 2021.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Ape­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
8 januari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail