Vaccinatiecampagne: bericht van de huisartsen

Gepost in Nieuws

De huisartsenpraktijken in Epse, Gorssel en Eefde willen aan het begin van de vaccinatiecampagne tegen corona het volgende bericht delen met hun patiënten.

COVID-19 vaccinaties: de rol van uw huisarts
“Wij merken momenteel dat er heel veel vragen leven, nu de landelijke vaccinatie­campagne tegen corona van start is gegaan. 
Helaas kunnen wij nog geen duidelijkheid geven wie wij gaan vaccineren, wanneer dat exact zal zijn en hoe de logis­tiek zal verlopen. Achter de schermen staat er al heel veel op scherp, wordt er druk gebrain­stormd en kunnen wij en onze medewerkers letterlijk niet wachten om ook te beginnen. Per dag komt er gelukkig meer infor­matie en uiteraard zullen we, op het moment dat alles duidelijk is, u via Gorssel.nl infor­meren. 

Vaccinatie kleinVaccinatiecampagne Covid-19Natuurlijk willen wij zo goed mogelijk uw vragen beantwoorden, maar raken hierdoor liever niet over­bezet. Daarom vindt u onderaan dit bericht een aantal zeer nuttige adres­sen om u verder te ver­diepen in alles wat met deze vaccinatie te maken heeft. Genoemde web­sites zijn en blijven actueel.

Alle praktijkmedewerkers adviseren iedereen ten zeerste zich straks te laten inenten, wij doen allen in ieder geval zelf ook mee (het laatste nieuws meldt helaas dat de huis­artsen en mede­werkers later een vaccin krijgen dan oorspronke­lijk aangekondigd).

Wij zullen zorgen voor een soepele en eerlijke campagne, die ondanks alle huidige on­duidelijk­heden (ook voor ons) hopelijk zo snel mogelijk van start kan gaan. De campagne zal waarschijnlijk meerdere maanden duren.

Houd ondertussen vooral uw eigen gezondheid goed in de gaten en laat u zich, bij klachten die op corona zouden kunnen wijzen, tes­ten via de GGD (telefoon 0800-1202 of online met DigiD:
www.coronatest.nl).
Ook voor alle niet-corona gerelateerde klachten blijven alle eerstelijns mede­werkers zo breed mogelijk zorg verlenen. Schroom dus niet om met ons te overleggen, ook bij twijfel!

 ‘Samen op weg naar immuniteit!’

Huisartsen Gorssel-Epse-Eefde”


Nuttige adressen:


Gorssel, 14 januari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail