Odd Fellows zorgt voor mooie hesjes voor Vaste Prik

Gepost in Nieuws

Vaste Prik Gorssel, de groep die maandelijks zwerfvuil opruimt, krijgt via een donatie van de Odd Fellows letterlijk een eigen gezicht. Met de donatie zijn hesjes aangeschaft met daarop het logo van Vaste Prik.

vasteprikhesje 01Jan de Haan overhandigt namens de Odd Fellows aan de vestjes aan Geeskemaria Visser(links) en Irma Krommenhoek, van 'Samen in Gorssel', organisatoren van Vaste Prik De Graafschaploge van de Odd Fellows Zutphen herkende bij Vaste Prik Gorssel waarden waar ook de Odd Fellows voor staan, namelijk de zorg voor de leef­omgeving en het versterken van de sociale binding.
vasteprikhesje 05De verstrekking van een donatie voor de aanschaf van bedrukte hesjes is gedaan om de doelstellingen van Vaste Prik te ondersteunen en de kans te geven zich verder te ontwikkelen en uit te bouwen. De Odd Fellows hoopt dat dit een stimulans is om door te gaan op de ingeslagen weg.
vasteprikhesje 02Fotografie Janneke RoelofsNamens de Odd Fellows Zutphen overhandigde Gorsselnaar Jan de Haan de mooie hesjes aan de initiatief­nemers van Vaste Prik.
In een persbericht schrijft Vaste Prik Gorssel het volgende: “Vaste Prik is heel erg blij met de donatie van de hesjes en is dankbaar voor deze steun in de rug door de Odd Fellows. Hartelijk bedankt!”

Odd Fellows Zutphen/Graafschaploge
De organisatie stelt zich onder andere tot doel mensen, ongeacht hun geloof, cultuur of afkomst, te verbinden.
Naast levensbeschouwelijke zaken krijgen maatschappelijke activiteiten de volle aandacht van Odd Fellows. Verschillende goede doelen en maat­schappelijke initiatieven worden met geld of mankracht ondersteund.
Meer informatie over de Odd Fellows Zutphen kunt u vinden op www.graafschaploge.nl. Ook kunt u mailen naar Jan de Haan via .

Vaste Prik-activiteit op zaterdag 23 januari
Elke maand komen de vaste prikkers op de vierde zaterdag van de maand bijeen om het zwerfafval in Gorssel op te ruimen. Vaste Prik heeft overleg gehad met Marieke Reinderink (beleids­medewerker integrale veiligheid en crisis­beheersing) van de gemeente Lochem en besproken of de activiteit binnen de huidige Corona-maatregelen veilig georganiseerd kan worden. En dat kan!

Aanstaande zaterdag 23 januari om 10 uur wordt er weer op pad gegaan om Gorssel zwerfafval vrij te maken. Verzamelen op het dorpsplein kan helaas niet. Daarom wordt er 'verzameld' aan de eigen keukentafel via Zoom. Ofwel, aan ieder die zich aanmeldt wordt gevraagd die zaterdagochtend om 9.45 uur via een zoomverbinding even te overleggen over waar en in welk tweetal er geprikt gaat worden. Vaste Prik zorgt voor de technische ondersteuning om de verbindingen te realiseren. Na dit overleg kan er om 10.00 uur daadwerkelijk worden gestart.
Wil je die ochtend meehelpen het zwerfvuil op te ruimen, meld je dan op tijd aan bij . Dan krijg je verder alle informatie die je nodig hebt.

 
Gorssel, 18 januari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail