Vervolg Jumbo-actie Historisch Plaatjesboek

Gepost in Nieuws

De Historische vereniging De Elf Marken probeert zoveel mogelijk mensen aan het fraaie plaatjesboek “Gemeente Gorssel door de jaren heen” te helpen. Als vervolg op de succesvolle Jumbo-actie biedt De Elf Marken de mogelijkheid om plaatjes te ruilen en/of te kopen.

Gratis Ruilactie
PlaatjesboekDe Elf Marken heeft vooral van mensen buiten Gorssel begrepen dat lang niet iedereen in staat was om voldoende plaatjes te sparen om een boek vol te krijgen. Met het restant plaatjes die de De Elf Marken van Jumbo heeft ontvangen hoopt en een vervolg van de gratis ruilactie hoopt de vereniging nog een aantal mensen aan een compleet boek te helpen.

Complete set plaatjes kopen
Er zullen ook mensen zijn die nog weinig of geen plaatjes hebben weten te sparen. Daarvoor kunnen complete setjes plaatjes worden nabesteld. Natuurlijk zijn daar kosten aan verbonden, maar voor een relatief klein bedrag kan iedere inwoner van de voormalige gemeente Gorssel een compleet boek samenstellen. De boeken zijn door Jumbo huis aan huis verspreid, dus de meeste mensen zullen er nog een hebben liggen, maar De Elf Marken heeft nog een beperkte voorraad lege boeken.
Een complete set van 268 plaatjes kost € 7 en een leeg boek € 10.
Leden van De Elf Marken betalen slechts € 3,50 voor een set plaatjes en € 5 voor een leeg boek.

Bestelformulier
Om aan de ruilactie mee te doen of om complete sets plaatjes te bestellen moet u het bestelformulier op de website downloaden: http://www.deelfmarken.nl/jumbo-plaatjesboek-.html
Vul het formulier volledig in. Op het formulier staan ook instructies voor de eventuele betaling en waar u het formulier en uw eventuele dubbele plaatjes kunt inleveren. Elk dorp heeft een eigen inleveradres.

Nu lid worden is heel aantrekkelijk
BoekStoomtramWord nu lid van De Elf Marken en u kunt ook van het lage ledentarief gebruik maken. Bovendien hebben nieuwe leden de mogelijkheid om voor slechts € 10.- het prachtige boek “Stoomtram Zutphen - Deventer te ontvangen. U kunt dit bij uw aanmelding als lid op onze website vermelden. De eerste tien aanmelders krijgen bovendien de vier uitgaven van “Ons Markenboek” van jaargang 2020.

Het lidmaatschap voor 2021 bedraagt € 20.- Hiermee ondersteunt u niet alleen het werk van De Elf Marken, maar u ontvangt het hele jaar door op diverse manieren interessante historische informatie over de vijf dorpen van de “Oude Gemeente Gorssel”. Zo verschijnt 4x per jaar het verenigingsblad “Ons Markenboek” en wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van actueel nieuws door een e-mailnieuwsbrief. Zodra de corona maatregelen dat mogelijk maken organiseren we in alle vijf dorpen weer lezingen. Aanmelden als lid kan op onze website. http://www.deelfmarken.nl/aanmelden.html.

Tot slot
Hebt u nog plaatjes over of een leeg boek dat u niet gebruikt, gooi die dan niet bij oud-papier, maar lever die in bij het contactadres in uw dorp. Anderen zullen u dankbaar zijn. De contactadressen zijn: Epserenk 26 Epse, Bakkersteeg 3 Almen, Hulstweg 11 Harfsen, Eendrachtstraat 4 Eefde en Manegelaan 15 Gorssel.


Gorssel, 29 januari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail