Weer geen ophalen oud papier door de Harmonie

Gepost in Nieuws

Vanwege de lockdown zal de Harmonie net als in de afgelopen maand komende zaterdag 6 februari 2021 helaas geen oud papier komen ophalen. Opsparen tot de volgende keer dus, zaterdag 6 maart, of zelf even brengen bij het verzamelpunt, Reeverdijk 5a in Eefde.

Harmonie Logo Trans nieuw Muziekvereniging de Harmonie Gorssel-Eefde haalt iedere eerste zaterdag van de maand oud papier op bij mensen waarmee dit is afgesproken. Het is geen huis aan huis- ophaal. Heeft u ook interesse hiervoor? Informeer per email of dat mogelijk is en vermeld daarbij uw adres:

De Harmonie is net als andere jaren weer van plan vroeg in het voorjaar compost, potgrond en koemestkorrels te leveren. Het wordt deze keer anders georganiseerd en het is nog onder voorbehoud van toestemming gemeente en de corona-ontwikkelingen. Als u belangstelling heeft kunt u alvast een mailtje sturen naar . Dan kan de Harmonie vast een inschatting maken van de in te kopen hoeveelheden. De verkoopprijs zal € 6,- per zak van 40 liter bedragen en een zak koemestkorrels voor € 17,50.
De bestelling wordt alleen (bij u thuis, voor de deur) geleverd nadat de betaling is ontvangen IBAN: NL87 RABO 0322 3591 71.
Voorlopige bezorgdatum: zaterdag 13 maart a.s.

 

Gorssel, 1 februari 2021

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail