Te huur: Haerkamp 54

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huu­rsector aan. Het actuele aan­bod betreft een laagbouw­woning aan de Haerkamp 54.

Laagbouwwoning
Haerkamp 54 kleinHaerkamp 54, GorsselDe laagbouw(eind)woning aan de Haerkamp 54 in Gorssel heeft een slaap­kamer en bad­kamer op de begane grond en een vaste trap naar een tweede slaap­kamer op de verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 515,34 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 13 februari 2021.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huu­woning zoekt in die gemeenten kan dat ken­baar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
10 februari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail