Te huur: Rietdekkerweg 53

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een apparte­ment aan de Rietdekkerweg 53. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Appartement
Rietdekkerweg 53 kleinRietdekkerweg 53, GorsselHet appartement aan de Rietdekkerweg 53 in Gorssel heeft twee slaapkamers en bevindt zich op de tweede ver­dieping. De totale huur­prijs bedraagt € 651,54 per maand. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 18 februari 2021.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
15 februari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail