Plaatjesactie De Elf Marken groot succes

Gepost in Nieuws

In januari 2020 heeft de Historische Vereniging De Elf Marken de plaatjesactie van Jumbo overgenomen met als doel om zoveel mogelijk mensen uit de oude gemeente Gorssel aan een compleet boek te helpen. Inmiddels hebben een groot aantal mensen gebruik gemaakt van deze gratis ruilservice of hebben een complete set van 268 plaatjes besteld. Zij hebben nu hun boek 'Gemeente Gorssel door de jaren heen' helemaal compleet.

PlaatjesboekenJumbo had het boek huis aan huis verspreid in het gebied van de voormalige gemeente Gorssel, maar veel inwoners van de verder weg gelegen dorpen winkelen niet bij Jumbo in Gorssel. Om ook hen van een compleet boek te voorzien heeft De Elf Marken met instemming van Jumbo een hoeveelheid complete sets plaatjes laten drukken en deze voor een beperkt bedrag te koop aangeboden. Van deze mogelijkheid is op grote schaal gebruik gemaakt. Iedereen die graag een mooi compleet boek wilde hebben kan daar nu over beschikken.

Er zijn nog een aantal sets plaatjes beschikbaar. Bestellen kan nog tot 1 maart 2021. Op de website www.deelfmarken.nl leest u wat mogelijk is en kan het bestelformulier met verdere instructies worden gedownload.

En wie zijn boek al bij oud papier heeft gegooid (zonde van zo’n mooi boek!) kan ook nog een nieuw leeg boek bestellen.
Mist u in uw boek nog een paar plaatjes? Deze kunt nog steeds gratis nabestellen.
Kijk op www.deelfmarken.nl voor nadere informatie. Geef uw bestelling wel voor 1 maart 2021 door aan De Elf Marken.

 
Gorssel, 21 februari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail