Jeugd succesvol in tafeltennistoernooi

Gepost in Nieuws

's Ochtends om 10.00 uur stonden de zeven speeltafels al klaar in het Trefpunt te Gorssel. Op twee ervan kon vrij worden gespeeld en op de andere werd het toernooi gehouden door de 19 deelnemers, Brenda, Brian, Joep, Kas, Manuel, Max, Mike, Niek en Alexander, Anique, Chris, Duco, Martijn, Raoul, Renate, Roel, Sam, Stijn, Tobias.

Er is met veel inzet gestreden. Tussen de middag hebben we met zijn allen gezellig gegeten. Na twee vierkampen, een vijfkamp, een zeskamp, een aantal halve finales en twee finales kregen we de volgende Gorsselse winnaars:

Groep 5/6:  1  Brenda Klein Teeselink
                    2  Mike van der Meij
                    3  Niek Peters

Groep 7/8:  1  Roel Jansen
                    2  Stijn Stormink
                    3  Duco Bijl

Een extra 1e prijs was er voor onze gastspeler Manuel Buitenhuis. Alle kinderen hadden zo goed gespeeld, dat ze met een medaille naar huis gingen. Zowel de kinderen als de organisatie hebben genoten van het toernooi. Dus wie weet wordt het volgend jaar herhaald.

We hopen dat jullie enthousiast zijn geworden. We kunnen best nog wel nieuwe spelers gebruiken.

De Tafeltennisvereniging is een onderdeel van SC Gorssel. Er zijn teams voor volwassenen en jeugd. Trainingen en wedstrijden zijn in de sporthal van 't Trefpunt op de volgende tijdstippen:   

Jeugd              dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur 
Volwassenen   dinsdag van 20:00 tot ± 23:00 uur

Lijkt tafeltennis jou een leuke sport? Kom dan eens vrijblijvend kijken en meespelen op een dinsdagavond. Je bent van harte welkom.

 

Zie voor meer informatie de website van Sportclub Gorssel  

 
Gorssel, 5 januari 2012

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail