Wethouder stelt Gorssel.nl in werking

Gepost in Nieuws

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst in het Trefpunt heeft wethouder mevrouw Wilma Heesen de website Gorssel.nl officieel in werking gesteld. Na een speech waarin zij het belang van de website voor Gorssel en haar inwoners benadrukte stelde zij een programma in werking waarmee het leek alsof het aftellen van de lancering van een raket was begonnen. 

En toen … bij nul flitste Gorssel.nl op alle aanwezige schermen. Gorssel.nl ziet er mooi en functioneel uit. Op overzichtelijke wijze wordt de volledige agenda gepresenteerd met alles waar inwoners van Gorssel en omstreken aan kunnen meedoen of kunnen bezoeken, een compleet overzicht van al het Gorsselse nieuws, een overzicht van alle bedrijven, verenigingen en zorginstellingen, een leuk vormgegeven prikbord en prachtige fotoalbums. Mensen kunnen reageren op nieuwsberichten en over lastige onderwerpen een discussie opbouwen.

De website beoogt bij te dragen aan de samenhang en levendigheid in Gorssel. Gorssel is een leuk, vitaal en actief dorp, en dat moet Gorssel.nl uitstralen. Maar ‘meedoen’ is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met deze site hoopt de redactie die samenhang en levendigheid actief te steunen en te stimuleren.

De website is gebouwd door Peter Dieperink, Chair-man, uit Eefde. Aan de voorkant ziet het er eenvoudig en overzichtelijk uit, en zo hoort het natuurlijk ook, maar er zit veel techniek achter en Peter heeft dat met veel kennis en betrokkenheid gerealiseerd.

Gorssel.nl is een initiatief van de Dorpsraad Gorssel, naar een idee van de WMO Raad. De gemeente Lochem ondersteunt het met een bijdrage aan de (overigens bescheiden) ontwikkelingskosten en promotie.

Er is een team van 7 enthousiaste redacteuren, allemaal uit Gorssel en op vrijwillige basis, die staan te popelen om aan de slag te gaan met alle input, tips, foto’s, nieuwsberichten die we van verenigingen, ondernemers en alle andere Gorsselnaren zullen krijgen.

 

Gorssel.nl is van, voor en door Gorssel

Dus ook ‘door Gorssel’, door u dus.

Gebruik het!
We willen graag dat iedereen zijn weg vindt naar de site.


Gorssel.nl
12 januari 2012

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail