Gerard Hissink opnieuw Gorssels kampioen driebanden

Gerard Hissink is opnieuw winnaar geworden van het hoofdtoernooi driebanden van Eetcafé de Hoek. In een spannende finale op zaterdagmiddag 28 maart jl. wist hij Nico Buitenhuis voor te blijven. De derde plaats was voor Derk Joost Rattink en vierde werd Peter Snel.

Veel publiek
In december en in februari vonden de voorrondes plaats van het driebandentoernooi en afgelopen week kwamen de beste 20 spelers tegen elkaar uit in het hoofdtoernooi in Eetcafé de Hoek. Er is de hele week op twee biljarts gestreden in poules van 5 personen. De wedstrijden waren mooi en soms ook erg spannend. Iedere avond werden de spelers aangemoedigd door vele toeschouwers. 

Spannende finale
Driebanden325pxFinalisten van het Driebandentoernooi van Eetcafé de Hoek: Albert Hissink (met kampioensbeker) en rechts daarvan Nico Buitenhuis (tweede plaats) en verder Derk Joost Rattink en Peter Snel.Afgelopen zaterdagmiddag was het de beurt aan de finalisten om de titel te halen. Ook deze zaterdagmiddag stroomde De Hoek weer vol met biljart liefhebbers. Uiteindelijk wist Gerard Hissink in een spannende finale Nico Buitenhuis voor te blijven. Nico eindigde vorig jaar als derde en dit jaar dus als tweede. Dat belooft volgend jaar wel heel spannend te worden.
Derk Joost Rattink eindigde als derde, helaas voor hem was Nico te sterk in de halve finale. Peter Snel eindigde op een mooie vierde plaats.

Eetcafé de Hoek bedankt de ruim 60 deelnemers en alle vrijwilligers van het uitstekend verlopen driebandentoernooi. 

Volop activiteiten bij De Hoek
DeHoekAgendamei2015KLEetcafé de Hoek organiseert veel activiteiten. Zaterdag 4 april wordt het paaspokertoernooi gehouden; op eerste paasdag organiseert De Hoek het ‘eieren gooien' op de Roskamweide en zijn ze ’s avonds present met een mooie tent en muziek van Henk Veenendaal bij het Paasvuur aan de Dommerholtsweg. 12 april treedt Kunst met Peren op en 17 april is het ‘Springparty’ met DJ Jeronomo. Meer over deze activiteiten vindt u in de agenda van Gorssel.nl.

Maar natuurlijk kunt u ook alle andere dagen (behalve maandag) terecht bij De Hoek voor een kop koffie of een biertje, lunch, diner en vooral een gezellige sfeer.

 

Gorssel, 31 maart 2015

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail