Gorssel Huilt op 10 september

De voorbereidingen lopen mooi op schema, op zaterdag 10 september gaan de deelnemers van ‘Gorssel Huilt’ voor de 12e keer strijden om de titel van ‘Het Beste Levenslied’.

GorsselHuiltLogoTransEr zullen twintig liedjes ten gehore worden gebracht. Veel deelnemers zingen alleen, maar er zijn ook groepen tot zes deelnemers. De ‘Gorssel Huilt Band’ is al druk aan het repeteren en diverse zangers en zangeressen hebben al een keer mee gerepeteerd. De organisatie verloopt gesmeerd.

De voorverkoop begint zaterdag 27 augustus a.s. om 9.00 uur. U bent dan van harte welkom bij Eetcafé de Hoek, Joppelaan 5 in het hart van Gorssel. Willem en Cindy zien u graag komen voor kaarten, een drankje en een hapje.
De kaartjes kosten dit jaar € 7,50. Door de flinke kosten van de huur van de tenten is dat wat meer dan vorig jaar.
De jury kent dit jaar een paar wijzigingen, maar er is veel Gorssel in vertegenwoordigd.

GH2015 MargretKLMargret tijdens Gorssel Huilt 2015Henk Veenendaal en Erik Bötzel hebben met een heel team de organisatie weer op zich genomen. “We hopen op een vol Nijverheidsplein waar alle leeftijden aanwezig zijn en de oude spreuk ‘Ouderen verdienen een zitplaats’ geldt voor ons nog steeds. Tot zaterdag 10 september, welkom vanaf 19.30 uur."

 

Gorssel, 2 juli 2016

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail