Viva Italia in Gorssel

     GustoLT-GR 6

      Het interieur van de voormalige Gulden Gorsselaer
      krijgt een ware metamorfose. 
Ook Odette zelf is hier
      bijna dagelijks druk mee. Begin juni zullen de eerste
      Italiaans specialiteiten van 'Gusto' geserveerd worden.

     GustoLT-GR 5

     GustoLT-Odette-GR

     GustoLT-GR 1

     GustoLT-GR 2

       Foto's Louise Tietge - Gorssel.nl

Begin juni is Gorssel een Italiaans restaurant rijker! Odette de Koning gaat hier een specialiteitenrestaurant met de fraaie naam ‘Gusto’ exploiteren. Al enkele maanden waren Odette en haar partner Mark Schiphorst op zoek naar een geschikt pand in Gorssel om een restaurant te beginnen. Met het sluiten van café de Gorsselaer en het beschikbaar komen van het pand aan de Hoofdstraat kon hun droom verwezenlijkt worden.

Opknapbeurt
Er wordt momenteel heel hard gewerkt om het interieur op te knappen en een warme, gastvrije uitstraling te geven. De bestaande lambriseringen en bar worden geschilderd en de kleurstelling van het interieur wordt aangepast. Er komt een geheel nieuwe keuken, en het restaurant wordt geschikt gemaakt voor maximaal 60 personen. In een hoek van het restaurant komt een gezellige borrelhoek. Ook het terras aan de overkant van de Hoofdstraat zal worden uitgebreid, en aan de kant van het restaurant komen enkele tafels met stoeltjes te staan.

Italiaanse specialiteiten
De keuken wordt bemand door een chef met veel ervaring in de Italiaanse keuken en een souschef. Odette neemt samen met een Italiaanse hulp de bediening voor haar rekening. Op de kaart komen diverse pizza’s, pasta’s en Italiaanse culinaire specialiteiten, in wisselende maand-, week- en dagmenu’s. In samenwerking met collega’s uit de Hoofdstraat in Gorssel zullen ook acties georganiseerd worden.

Openingstijden
Voorlopig zijn de openingstijden woensdag t/m zondag: woensdag, zaterdag en zondag vanaf twaalf uur en donderdag en vrijdag vanaf drie uur ’s middags. Maandag en dinsdag is reserveren voor besloten partijen mogelijk.
Het is ook mogelijk om eten af te halen, dit liefst na telefonische bestelling. Na verloop van tijd zal Gusto ook kunnen cateren.

Opening
De website www.gustogorssel.nl is binnenkort actief. De opening van Gusto is gepland voor begin juni, dus hou deze website goed in de gaten.

Gorssel.nl wenst Odette en haar team heel veel succes!

 

Redactie Gorssel.nl 
12 mei 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail